Recent comments

Friss Hírek

Colantuono: Gervinhót lehetetlen megállítani

Szombaton az Atalanta látogat a fővárosba: a Roma vendégeként lép pályára Stefano Colantuono csapata. 


A bergamóiak trénere leginkább a Farkasok szélsőjétől, Gervinhótól tart.

“Gervinhót lehetetlen megállítani. Akár 40-50 méteres sprinteket is levág a meccseken, egyszerűen senki nem tudja utolérni.” – méltatta szombati ellenfelét az Atalanta edzője, majd így folytatta:

” A Roma kiváló támadójátékkal rendelkezik, és az előző évhez képest a védekezésük is sokkal stabilabb. Garcia nagyszerű munkát végez a fővárosban, és remekül nyúl olyan játékosokhoz, akiket mi kevésbé “ismerünk”, mint Gervinho. A Sassuolo elleni vereségünk semmit nem változtatott meg nálunk: a bajnokság májusban fejeződik be, mi mindent elkövetünk azért, hogy Európában szerepelhessünk jövőre, a halálunkig fogunk játszani minden meccsen. Az odavágón sikerült egy döntetlent elérnünk a Roma ellen, holnap tökéletesen elégedett lennék egy hasonló eredménnyel.” – zárta Colantuono.


Nehezen elképzelhető, hogy a Roma szombaton ne győzelemmel zárja a meccset, és nem csak a remek hazai mérleg miatt – az Atalanta ugyan egyszer már győzni tudott Rómában, hiszen a Laziót megverte idén, az Atalanta azonban idegenbeli 16 meccséből mindössze 6 alkalommal szerzett pontot…

forrás: azzurri.co.hu