Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nem fogjuk beáldozni Pogbát

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a Juventus kész lenne elfogadni a Paris Saint-Germain csillagászati, akár hetven millió eurót is elérő ajánlatát Paul Pogbáért.

 
"A pletykáknak, amelyek arról szólnak, hogy Pogba a PSG-hez igazol, az égvilágon semmi alapja nincsen." - nyilatkozta Marotta a La Repubblicanak. "Meg akarjuk tartani Pault, s meg akarjuk hosszabbítani a szerződését."

"Az igaz, hogy hetven millió euró vonzó ajánlat lenne, azonban a Juventus egy olyan klub, amelynek mindig az a célja, hogy trófeákat hódítson el."

"A múltban történtek hasonló áldozatok, például Zidane esetében, hogy megszerezhessük Nedvedet és Buffont, azonban most szó sincs ilyesmiről."


"Mindamellett pillanatnyilag nincsen konkrét ajánlatunk, így nincs is miről beszélni."

A Juventus nyolc pont előnnyel robog az újabb bajnoki cím felé, s a pénteki sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy a csapat a Benficával küzd majd meg a Európa Liga elődöntőjében.

"A zsinórban elhódított harmadik bajnoki címmel történelmet írhatunk, s ami a kupát illeti, az a tény, hogy a döntőt a saját stadionunkban rendezik majd, még több okot ad számunkra, hogy megbecsüljük a sorozatot."

forrás: juventuz.blog.hu