Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Alaposan zsebbe kell nyúlni Lulicért

A Lazio bosnyák játékosáért, Senad Lulicért már korábban is olvashattunk érdeklődőkről: az újabb infók szerint annak a klubnak, amelyik szeretné a soraiban tudni a rómaiak játékosát, bizony ki kell nyitni a pénztárcát…


Lulic egészen kiváló szezont fut: 5 gólt is szerzett már a Serie A idei szezonjában, és a Lazio alapemberévé nőtte ki magát: mindössze egy olyan meccs volt, amikor a padon ült, a többi hiányzása sérülés, illetve eltiltás miatt volt – 25 meccs alatt több, mint 2000 percet játszott a római klubban.

A bosnyák játékosra több csapat is szemet vetett: a Juventus érdeklődéséről már olvashattunk a szezon korábbi részében is, de most állítólag az angol Chelsea is szívesen a soraiban tudná a szélsőt.

Sorsa várhatóan a világbajnokság után dőlhet el, hiszen a bosnyák válogatottal részt vesz a nyári VB-n, ha csak addig nem történik vele valami negatívum, ami kizárja szereplését, pl sérülés.

Az olasz lapok szerint Lotitónak elég határozott elképzelése van Lulic-csal kapcsolatban:  aki kéri, fizessen érte 18 millió eurót, egy centtel sem kevesebbet. 

Ennek ellenére a Juventus több játékosának fele játékjoga is könnyen átvándorolhat a nyáron a Lazióhoz, elsősorban Giovinco vagy Quagliarella lehet terítéken, de Cacares, Isla, vagy Peluso is a tárgyalások részét képezheti.

Lulicnak egyébként 2017 júniusáig van érvényes szerződése a Lazióval, a transfermarkt.de portál pedig 8-10 millió euró körüli összegre taksálja értékét.

forrás: azzurri.co.hu