Recent comments

Friss Hírek

Lacazette: Szívesen játszanék a Juventusban

A Juventus csütörtök este az Olympique Lyon csapatával csap majd össze az Európa Liga negyeddöntőjében, s a francia klub fiatal támadója, Alexandre Lacazette, akinek pályafutását számos európai élklub figyelemmel követi, elárulta, hogy szívesen játszana az olasz rekordbajnoknál.

 
"A Juventus az olasz labdarúgás legsikeresebb klubja." - ismerte el a nyilvánvaló és vitán felül álló tényt a fiatal támadó.

"Így természetesen hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretnék náluk játszani. Vonzónak találom a nagy klubokat, s szeretnék külföldön játszani."

"Azonban pillanatnyilag csak arra koncentrálok, hogy gólokat lőjek a Lyon mezében, s az a feladatom, hogy megpróbálkozzak ezzel holnap is a Juve ellen. Tudjuk, hogy extra ösztönzést jelent majd számukra, hogy a döntő a saját stadionjukban kerül majd megrendezésre, de készen állunk erre a kihívásra."

A 22 esztendős az Olympique Lyon saját nevelésű játékosa, s a jelenlegi szezonban robbant be a klub első csapatába, amelyben már 29 találkozónál és 14 találatnál jár.

forrás: juventuz.blog.hu