Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Három klasszis a BL álmokért!

A Tuttosport jelentései szerint Antonio Conte három klasszist kért a klubtól annak érdekében, hogy kitöltse azt az űrt, amely ahhoz hiányzik, hogy a versenyképesek tudjanak lenni a Bajnokok Ligájában is. 


A névsor hosszú, de a Juventus edzője három játékosról álmodik.




Az első a Fiorentina szélsője, Juan Cuadrado, akit több nagy klub is szívesen látná, és Vincenzo Montella s a Fiorentina komolyan fontolgatja az eladását annak érdekében, hogy nagyobb bevételre tegyenek szert, amelyet a csapat további erősítésére fordíthatnak. 

Röviden: Cuardaro eladó.


Antonio Conte viszont nem érné be vele, a Real Madrid kiválóságát, Ángel Di Maríát is kinézte magának, akire bár számít Carlo Ancelotti vezetőedző, de könnyen távozhat a Király Gárdától. Ő viszont csak a Pogba értékesítéséből befolyó pénzből érkezhetne.


A harmadik nagy név Mario Mandzukicé, aki távozni akar a Bayern Münchentől azok után, hogy Robert Lewandowski érkezésével nem maradt neki hely a bajoroknál. A horvát kiválóság 20-25 millió euróba kerülhet az olaszoknak.

A további nevek: itt van az ifjú Álvaro  Morata szintén a Real Madridtól, akit Beppe Marotta már megpróbált kölcsönvenni, de a madridiak elnöke, Florentino Perez nemet mondott. 

A Juventus sportigazgatója egyébként komoly, és megfontolt listát állított össze a védelem megerősítése érdekében is: Aymen Abdennour (Monaco), Eliaquim Mangala (Porto) és Thomas Vermaelen (Arsenal) szintén a célok között szerepel.

És, ha keserű lenne a szőlő a nyáron, ott van Lulic és Candreva a Lazióból…

forrás: Juventusfc.hu