Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Türelmetlenül várom a Juventus elleni mérkőzést

Rudi Garcia legutóbbi interjújában türelmetlenségének adott hangot, a mester nagyon várja már a Roma és Juventus közötti összecsapást, amely talán a bajnoki címről is dönthet.


Az edző az olasz La7 munkatársainak adott nyilatkozatot, melyben megerősítette, hogy eszében sincs lemondani az olasz bajnoki címről.

„Türelmetlenül várom a Juventus elleni mérkőzést. Remélem, hogy döntő lesz mindkét csapat számára.” - mondta mosolyogva az AS Roma francia mestere, aki nagyszerűen debütált idén az olasz bajnokságban.

A bajnokság első két helyezettje között nyolc pont a különbség jelenleg, azonban a bajnokság vége előtt még találkozik a két együttes, méghozzá a római Olimpico gyepén május kilencedikén.

„Haladunk, lépésről lépésre, megpróbáljuk elszédíteni ellenfelünket a tempónkkal, mely révén álmainkat próbáljuk megvalósítani.”

A mester a lehető legnagyobb elismeréssel beszélt csapata kapitányáról, a világbajnok Francesco Tottiról, akit Michel Platinihez és Diego Maradonához hasonlított.

„Nem fog örökké játszani, azonban ki az, aki képes lenne? A klub kikérte a véleményemet, amikor a szerződéshosszabbítását beszélte meg a vezetőség, és két évre szóló hosszabbításon gondolkodtak. Válaszom egyszerű és spontán volt.” - zárta nyilatkozatát elismerően a harminchét éves kapitány irányába a farkasok mestere.

forrás: juventuz.blog.hu