Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Megnyerhetjük a fellebbezést

Rudi Garcia szerint a Romának van esélye arra, hogy megnyerje a fellebbezést Mattia Destro eltiltásával kapcsolatban.




A következő 4 fordulóban a Roma kénytelen lesz az eltiltott Destrót nélkülözni, igaz a klub fellebbezett a döntés ellen és a francia mester bízik abban, hogy sikeresen teszik.

"Nem hiszem, hogy üldöznék a Romát, nem hiszek ezekben a dolgokban."- kezdte Garcia a La7 -nek adott interjújában. "Csak az számít, hogy jól szerepeljünk és ha Destro nem lesz, akkor lesz helyette más. A fellebbezés? Teljesen ésszerű, hogy megnyerhetjük. Destro nem erőszakos játékos, a futball olyan sport, hogy sok az érinkezés benne, a játékosok mindig harcolnak a jobb pozícióért a pályán és az ilyen dolgok előfordulnak."

"Az igaz, hogy Mattia megütötte Astorit, de a játékvezető látott mindent, belefújt a sípjába és normális esetben nincs szükség videó bizonyítékra, amikor a játékvezető látja a szituációt. Szerintem ez most több annál, mint videó bizonyíték."

A Roma jelenleg 8 ponttal a második helyen áll az éllovas Juventus mögött.

"A Roma rekord szezont tudhat eddig maga mögött és még nincs vége. A bajnoki cím nem rajtunk múlik, de előre nézünk, miközben tiszteljük a Juventus eredményeit."

"Nagyon szeretem a Romát, úgy imádom a játékosaimat, mintha a gyermekeim lennének. De hogyan is edzősködhetsz egy csapatnál, ha nem szereted a játékosokat. Számomra ez nem lehetséges."

"Amikor kiszemelsz egy játékost a piacon, mindenekelőtt az érdekel, hogy milyen ember, mert egy jó emberrel könnyebb haladni a jó eredmények felé. Én nagyon becsvágyó vagyok."

"Totti? A nagyszerű emberek mindig alázatosak és szerények, akik mindent a csapatért tesznek, ő pedig egyike ezeknek. Ő mindig azon gondolkodik, hogy miként lehetne jobb a Romának. Francesco az olasz futball egyik legnagyszerűbb játékosa, aki remek tudását képes megmutatni az európai futballnak is. Sajnos idén ez nem sikerült, de jövőre ott leszünk."

"A játékunk filozófiája? Ezek a napok mindenki számára kicsit nehezebbek, de nem csak Olaszországban, hanem Franciaországban is például, mert az emberek azért jönnek a stadionokba, hogy jól szórakozzanak és a meccsek szórakoztatóak legyenek."


forrás: topfoci.hu