Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Az első hely nem rajtunk múlik

Az Atalanta ellen aratott 3:1-es sikert követően Rudi Garcia elégedett volt csapatával, mert szerinte remekül játszottak a srácok.


"Elkerülhettük volna a kapott gólt és sokkal következetesebbek lehettünk volna a meccs során, de összességében teljesen elégedett vagyok a csapatommal."- kezdte a meccs után Garcia.

"Csodálatosan játszottunk és alakítottuk ki a gólhelyzeteket, különösen a második és a harmadik gól nagyon tetszett, amiket az egész csapat együtt hozott össze. Egy edző számára nagyon jó dolog ilyet látni."

Adem Ljajic gólt szerzett, adott egy gólpasszt és a kapufát is eltalálta, azonban még mindig csak csereembernek számít.

"Amikor egy csapat jól összeáll és gólokat szerez, akkor ahhoz döntéseket kell hozni. De az is nagyon fontos, hogy a többiek is bármikor bevethetőek legyenek és nincs kétségem afelől, ezen az estén készen állt arra, hogy a maximumot nyújtsa."

"Nagyon fontos volt, hogy növeljük a különbséget a 3. helyhez képest és tartsuk a lépést a listavezetővel."

Rodrigo Taddei néhány héten belül már a második gólját szerezte, ezért nem kizárt, hogy Garcia is a 34 éves játékos szerződéshosszabbítása mellett lesz.

"Ha eljön az idő, akkor hozzá fogok szólni, de ez most nem róla szól, hiszen jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb győzelmet megszerezzük a szezon végéig, hiszen az első hely nem rajtunk múlik."

Rafael Toloi remekül helyettesítette a sérült Mehdi Benatiát és jól illeszkedett a teljesen brazil védelembe.

"Már a Torino ellen is remekül játszott, egyedül az a remek Ciro Immobile gól volt a hibája. Ezen az estén megmutatta, hogy jó játékos, nagyon jól olvassa a játékot, remekül kiszámítja a passzokat és technikailag, valamint fizikálisan is nagyon erős."

Garciát megkérdezték arról, hogy miként készül majd a Roma a következő évi Bajnokok Ligája küzdelmeire.

"Egy edző álma, hogy egy ilyen szezon után megtarthatja a keretet és még erősíthet is. De persze egyedül az elnök tudja azt, hogy gazdasági szempontból milyen erősítés lehet majd végezni. Én azt szeretném, ha úgy szerepelnénk a csoportmeccsek során, hogy legyen esélyünk továbbjutni a csoportból. Nagyon komolyan gondoljuk a BL-t és szeretnénk már most letenni a névjegyünket. Nagyon sok jó csapat van Európában és sokáig tart majd, mire sikerül csatlakozni hozzájuk, de Róma sem egy nap alatt épült, ahogy a mi Románk sem. "


forrás: asroma.hu