Recent comments

Friss Hírek

Boban: Nem lehet Kakára építeni a csapatot

Zvonimir Boban, a Milan korábbi középpályása szerint nem lesz klasszis érkező a nyári átigazolási időszakban. 


Boban továbbá kitért Mexésre, Kakára és a csapatra is.
 
A Milan a Catania elleni győzelmével feljött a tabella 8. helyére és három pontra van a 6. Parma és öt pontra az 5. Inter. A következő fordulók sorsdöntőek lesznek az Európa ligát érő helyezésekért folyó versenyfutásban.

“Nem gondolom, hogy a Milan a nyári átigazolási időszakban világklasszis játékost fog igazolni. Európa liga? Seedorfnak sokkal több ideje lenne, kevesebb lenne a nyomás rajta és kevesebb sérülés súlytaná a csapatot, ha nem szerepelnének az Európa ligában a következő idényben” – mondta Boban.

“Véleményem szerint a Milan a jelenlegi kerettel nem lesz képes elérni jövőre a Bajnokok Ligáját. A Catania elleni mérkőzés? Genovában a Milan körülbelül 20 percig focizott, míg a Catania ellen Kaká és Taarabt felfutásait, és Balotelli trükkjeit leszámítva semmi sem történt. Montolivo? Remekül játszott és csodálatos gólt szerzett”.

“Mexés? Az utóbbi másfél hónapot leszámítva nagyon amatőr és komolytalan volt. De Jong? Nagyon sokat adott a Milannak, ahogy Montolivo is. Labdaszerzésben mindketten nagyon fontosak. Taarabt? Fizikailag és technikailag is nagyon képzett. Kaká? Nem lehet rá építeni a következő szezonban. Fizikailag már nem annyira erős ahhoz, hogy úgy segítse a csapatot, mint korábban. Csak a nevét adhatja” – fejezte be.

Boban korábban játékosként 1991. és 2002. között szerepelt a Milanban.

forrás: acmilan.hu