Recent comments

Friss Hírek

Baldissoni: Számos hasonló eset történt

A Roma általános igazgatója nem örül annak, hogy Mattia Destro 3 meccses eltiltást kapott a Cagliari meccsen történtek miatt.



A 23 éves játékost az Astorival szemben elkövetettek miatt találták bűnösnek és szabtak ki rá 3 meccses eltiltást, azonban Baldissoni szerint a büntetést kiosztók nem következetesek.

"Teljesen megdöbbentett minket és felháborítónak tartjuk, hogy így beleszólnak a bajnokság végső kimenetelébe. Már a De Rossi esetnél is beszéltünk erről, amikor a későbbi videófelvételek után tiltották el a játékost. A játékvezető az esetet követően úgy döntött, hogy a Cagliari játékosát bünteti lappal és a Romának ítélt szabadrúgást. Aztán valaki pártatlanul kielemezte a felvételek alapján az esetet és most minket büntetnek még meg."- elemzte a helyzetet Baldissoni.

"Most így egyáltalán nem tudjuk, hogy mik a szabályok. Ugyanazon a napon számos hasonló eset történt, amik teljesen mást döntést érdemeltek volna, mint amit végül a játékvezető hozott, de végül nem történtek ilyenek. Ki dönti el, hogy bizonyos eseteket újra vizsgálnak és vitát gerjesztenek a televízión keresztül?"- tette fel végül a kérdést a Roma igazgatója. 


forrás: asroma.hu