Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria: 7 gólos meccsen verték meg a Marseille-t

Hiába Mauro Icardi távozása, a Sampdoria a következő szezonnak is üde színfoltja lehet, pláne úgy, hogy érkezett a fiatal csatár helyére egy másik, hasonlóan tehetséges támadó, Manolo Gabbiadini.


A Sampdoria tegnap a Trofeo Riccardo Garrone elnevezésű minitornán lépett pályára a francia Olympique Marseille ellen, a találkozó 7 gólt és olasz sikert hozott. 

Ez a találkozó jelentette egyben a jövő évi csapat hivatalos bemutatását a szurkolóknak, így rengetegen látogattak ki az arénába, a lelátókon pedig olyan, egykor a klubhoz kapcsolódó nevek is helyet foglaltak, mint Mimmo Di Carlo, Gigi Del Neri, Walter Novellino és Beppe Iachini.

A 3-5-2-es hadrendben kezdő genovai gárda hamar hátrányba került, a franciák André-Pierre Gignac találatával már az 5. percben vezetést szereztek, a támadó Mustafi, Palombo és Da Costa együttes hibáját használta ki. A hazaiak azonban gyorsan válaszoltak, még az első fél óra vége előtt 5 perc alatt hármat is lőttek, ebből kettőt Gabbiadini, egyet pedig Eder vállalt magára. 

A második félidőben Valbuena és Fanni góljaival hamar eltűnt a Blucerchiati előnye, de végül a 84. percben Renan találatával mégis a maguk javára fordították a találkozót.

Dacára a meccs gyakorlatilag nem létező jelentőségének, mégis komoly siker ez a francia bajnokság egyik élcsapata ellen egy olasz középcsapat részéről.

Sampdoria - Marseille: 4-3 (3-1)
G.: Gabbiadini, Eder, Gabbiadini, Renan, ill. Gignac, Valbuena, Fanni.

forrás: azzurri.co.hu