Recent comments

Friss Hírek

Gabbiadini: Ugyanolyan mérkőzés lesz, mint bármely másik

Manolo Gabbiadini nem aggódik amiatt, hogy problémát jelentene számára a Sampdoria mezében a Juventus ellen megmérkőzni szombaton, a szezon első Serie A találkozóján.


A csatár jelenleg a két klub közös tulajdonában van, a Juventus 2012 nyarán vásárolta meg játékjogának ötven százalékát az Atalanta együttesétől, majd idén nyáron a játékjog bergamoi részét megszerezte a Sampdoria, a Juventus pedig továbbra is ötven százalékban tulajdonosa a csatár játékjogának, a játékos pedig idén a Sampdoria színeiben ismét bizonyíthat.

„Ugyanolyan mérkőzés lesz, mint bármely másik” - nyilatkozta az U21-es olasz válogatott a Corriere dello Sportnak. „Hogy ünnepelni fogok-e, ha sikerül gólt szerezni? Először lássuk, sikerül-e betalálni a kapuba…”

„A Juventus védelme nagyon erős, mindannyian olasz válogatott játékosok. Azonban ők is ugyanúgy hibázhatnak és késznek kell lennünk kihasználni ezeket a rövidzárlatokat.”

Manolo Gabbiadini a felkészülési mérkőzéseket jó formát mutat és nem tagadja, kicsit meglepte, mennyire gyorsan be tudott illeszkedni a genovai klubnál..

„Nagyon szerettem volna jól kezdeni a szezont, de nem gondoltam, hogy ennyire jól fogom érezni magam ilyen hamar. Köszönettel tartozok a csapattársaimnak, akik segítettek a gyors beilleszkedésben.”

Manolo Gabbiadini az elmúlt szezont a Bologna csapatánál töltötte kölcsönben, ahol hat gólt szerzett harminc mérkőzés alatt.

forrás: juventuz.blog.hu