Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Quagliarella valószínűleg London felé veszi az irányt

A West Ham United csapata közel áll Quagliarella leigazolásához, állítja a torinói székhelyű Tuttosport.

 
Fernando Llorente és Carlos Tévez leigazolása óta nyílt titok, hogy a Juventus szeretne pénzt látni létszámfelettivé vált támadóiból. Most Quagliarella lehet az aki továbbáll és elfogadja egy kérője ajánlatát.


Bár a 30 éves játékos iránt az Inter is komolyan érdeklődött, most mégis úgy tűnik, hogy egy Premier League klub lesz Fabio új csapata. Angliából két gárda is szívesen látná soraiban a támadót, mégpedig a Sunderland és a West Ham, ám az olasz csatár inkább a fővárosban élne, így a londoniak tűnnek befutónak a transzfert illetően.
 
A Kalapácsosok menedzsere, Sam Allardyce bízik abban, hogy a korábbi olasz válogatott jó csatárkettőst fog alkotni Andy Carollal vagy Boleyn Grounddal ennek érdekében pedig a londoniak elöljárói már fel is vették a kapcsolatot a Juventusszal a támadó ügyében.


Fabio Quagliarella 2010-ben szerződött a piemonti fővárosba a Napoli csapatától és 13 gólt szerzett 50 bajnoki találkozó alatt a Bianconeri színeiben, ám fontos megemlítenünk, hogy ezen meccsek kb felén csak csereként kapott lehetőséget.

forrás: juventuz.blog.hu