Recent comments

Friss Hírek

Roma: Sabatini Párizsba repült

A Roma sportigazgatója nem csak az ősz beköszöntét szeretné ott tölteni, munkaügyben érkezett: miután ezen a nyáron már eladtak egy belső védőt a PSG-nek, szeretnének venni is egyet tőlük.


Persze nem Marquinhost,  a célpont a Milannal is sokszor szóba hozott Sakho, akit a Liverpool is szeretne megszerezni. 

A 23 éves belső védőnek jövő nyáron lejár a szerződése, és nagy valószínűséggel eligazol Párizsból.  A célpont pedig Sabatinin is múlik. A Voce Giallorosa szerint 10 millió euró körüli összeget ajánlana a játékosért, de ez valószínűleg nem lesz elég, a transfermarkt is 15 millióra tartja, és a PSG Marquinhosért 32-t fizetett. 

Viszont sokkal többet sem kérhetnek érte, és ahogy közeledik a zárás, úgy lesz egyre nagyobb az esélye, hogy a két klub álláspontja találkozik.

Azonban nem csak a Roma szeretné megszerezni: a Liverpool is felbukkant, ami azért nem jó hír, mert ott a pénzzel elég jól állnak – tehát fontos lesz az is, hogy a játékossal ki tud megegyezni, amiben pedig fontos szerepet játszik a klub által nyújtott perspektíva is.

Korábban szóba került Astori szerződtetése is, őt azonban azért lesz nehezebb megszerezni, mert a Cagliarinál már eldöntötték, hogy a mercatónak vége, és nem adnak el senkit. Persze tudjuk, mennyit ér egy ilyen fogadkozás, de Cellino elnök nagyon makacs tud lenni, és a Napoli-eset miatt annak tűnik. Vagy annak tetteti magát, és csak megpróbálja minél följebb vinni az árat. Szeptember harmadikán megtudjuk. Vagy az is lehet, hogy ez senkit sem fog érdekelni, ha Sakhót megszerzi a Roma.

forrás: azzurri.co.hu