Recent comments

Friss Hírek

Petkovic: A Lazio senkitől sem fél

A Lazio edzője, Vladimir Petkovic szerint csapata megfelelően felkészült a Juventus elleni hétvégi Szuperkupa mérkőzésre.

 
A Biancocelesti a tavalyi Coppa Italia döntőben verte meg a városi rivális Roma csapatát, ezzel - mint kupagyőztes - megszerezte a jogot arra, hogy augusztus 18-án a Stadio Olimpicoban az olasz bajnokkal nézzen farkasszemet a Szuperkupa döntőjében.

Petkovic a médiának adott nyilatkozatában beszélt a kezdődő bajnokságról is, ahol csapatával szeretné a legjobbját nyújtani.

"Az első pár mérkőzés mindig zsákbamacska, különösen ha egy kupáért játszunk." - mondta a tréner a LaLazioSiamoNoi.it -nek.

"Vannak még bizonytalanságok, de pár dolog már körvonalazódott, mint például, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért. A döntőkön nem kell jól játszani, csak nyerni kell."

"A Juventus ismét a Scudetto legnagyobb esélyese, mivel több minőségi és fontos játékosra is szert tettek a nyáron, ennek ellenére a Lazio senkitől sem fél, bárkivel felvesszük a versenyt." - folytatta a tréner.

"Folyamatosan fejlődünk és tovább haladunk a sikeresen úton annak a reményében, hogy jól szerepeljünk."

"A Juve elleni meccs kétségtelenül egy nagyszerű esemény lesz." - zárta mondandóját Petkovic.

forrás: juventuz.blog.hu