Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

Az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójából szombaton élőben közvetítjük a Hellas Verona-AC Milan és a Sampdoria-Juventus mérkőzést! 


Vasárnap pedig élőben jövünk az Internazionale-Genoa és a Napoli-Bologna meccsekkel!

Hellas Verona – Milan, szombat, 17:45,  ÉLŐ
Az AC Milan a Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott kedden a nyáron meglehetősen meggyengült PSV-vel. A főpróba tehát nem sikerült rosszul – igaz, olyan jól sem -, szombaton pedig már a Serie A-ban van jelenése Allegri mester csapatának. A Hellas Verona legyőzése elvben nem okozhat gondot az Ambrosinit elengedő milánóiaknak,  retteghetnek az ellenfelek a Balotelli-El Shaarawy csatársortól.

Sampdoria – Juventus , szombat, 20:40,  ÉLŐ  
A Juventus remekül erősített a nyáron, támadószekciójukat alaposan felturbózták Carlos Tévez és Fernando Llorente megszerzésével, az eddig sem gyenge hátvédsort pedig az olasz válogatott, a városi rivális Torinótól leigazolt Angelo Ogbonnával tették még masszívabbá. Kulcsjátékos nem távozott a Juvétól, a megbízható csereember, Emanuele Giaccherini Angliába szerződése miatt nem dőltek a kardjukba az Öreg Hölgy szurkolói. A csapat két esze és motorja, Andrea Pirlo és Arturo Vidal maradt, így ez a remek keret a Bajnokok Ligájában is sokáig menetelhet.

Inter – Genoa, vasárnap, 20:40,  ÉLŐ
Új edzővel, Walter Mazzarrival vág neki a szezonnak az Internazionale, aki a játékoskeretet is felfrissítette. A Napolitól magáéval hozta Campagnarót, a Sampdoriától jött a az argentin-olasz szupertehetség, Icardi, Rolando a Portótól, Wallace a Chelsea-től. Kíváncsian várjuk, milyen lesz az új Inter! A Tőzsértől megszabadulni akaró Genoa ellen már vasárnap láthatjuk a kék-feketéket.

Napoli – Bologna , vasárnap, 20:40,  ÉLŐ
Ha valaki megállíthatja a Juvét, akkor az a Napoli. Maradona Nápolyba érkezése óta nem volt ekkora várakozás a déli városban: bár Cavani Párizsba távozott, a helyére érkezett Higuaín a Real Madridból, és vele tartott Callejón és Raul Albiol is. A kapusposzton a spanyol Reina a Liverpoolt hagyta ott korábbi edzője, Rafa Benítez hívó szavára. A tréner az Interrel már bukott Olaszországban, talán délen több szerencséje lesz.

forrás: sportklubtv.hu