Recent comments

Friss Hírek

Inzaghi: Balotelli a bajnokság legjobb támadója

Komoly, bár nem teljesen elfogulatlan szakmai elismerést mondhat magáénak Mario Balotelli.


Az olasz Milan labdarúgójáról egyik klasszis elődje, a 40 éves Filippo Inzaghi jelentette ki határozottan, hogy a színes bőrű játékos jelenleg a Serie A legjobb támadója. 

Az olasz élvonal „szegényebb" lett ugyan Edinson Cavanival és Pablo Osvaldóval – előbbi a PSG-be, utóbbi a Southamptonba ment –, de eközben „gazdagodott" Gonzalo Higuaínnal, Carlos Tévezzel vagy éppen Mario Gomezzel, ha már a klasszis csatárokat említjük.

„A Milan minden támadója nagyszerű, de Balotelli egész Olaszországban a legjobb" – mondta Filippo Inzaghi arról a játékosról, aki tavaszi érkezését követően teljesítményével és góljaival döntő érdemeket szerzett a bronzérem megszerzésében. A jelenleg a milánói klub utánpótlásában edzőként dolgozó Inzaghi reméli, Balotelli lesz a Serie A gólkirálya.

„Milan-drukkerként bízok ebben, ami fontos lenne számára, számunkra és a válogatott számára is." Inzaghi, aki több mint egy évtizedet húzott le a Milanban, a PSG támadóduóját tartja a kontinens egyik legerősebb párjának, amellyel a Barcelona kettőse veszi fel a versenyt.

„Ibrahimovic és Cavani hatalmas pár, utóbbi igazi »gyilkos«! Ők Európa egyik legerősebb csatárduója, ötven gólt várok tőlük a szezonban. Neymar és Lionel Messi olyan párost alkot, amelyet a világ bármely futballedzője szívesen elfogadna. Messi az abszolút legjobb, Neymartól pedig nagyon tetszett, amit a Konföderációs Kupán láttam, egy az egyben egészen fantasztikus megoldásokra képes."

forrás: NSO