Recent comments

Friss Hírek

Milito: Tökéletes állapotban kell visszatérnem

Sokak számára a tavalyi év szimbólumává vált Diego Milito az Internél, hiszen a csatár évada jól jellemezte a Nerazzurri teljes szezonját is: hol nagyszerű, csillogó teljesítménnyel kápráztatta el a nagyérdeműt az argentin támadó, hol tehetetlenül figyelte a lelátóról csapata szenvedését. 


Milánó Hercege jelenleg keményen dolgozik a rehabilitációján, a Gazzetta pedig egy hosszabb interjút készített vele.

"Soha nem volt igazán súlyos sérülésem ezelőtt, legfeljebb izomproblémáim. Semmihez sem tudom hasonlítani azt a fájdalmat, amit abban a pillanatban éreztem." - kezdte megindító szavakkal nyilatkozatát a 2010-es BL-döntő hőse, aki február 14-én, a Cluj elleni EL-meccsen szenvedett térdszalagszakadást.

"Az orvosi személyzet azt mondta: "Diego, ennek meg kellett történnie", szóval nem volt és nem is lehetett semmiféle figyelmeztető jel. Hogy meghatározó volt-e a sérülésem az Inter rossz szezonja szempontjából? Senki sem tudja egyedül megmenteni a csapatát. Különben is, rengeteg sérültünk volt a szezonban, az élen Javier Zanettivel."

"Egy játékosnak ez a legrosszabb, amikor a pályán kívül van, amikor szeretne segíteni a csapattársainak, de képtelen rá. Olyan érzés, mintha gyomrom vágnák az embert."

Militonak sérülésekor 9 hónapos pihenőt jósoltak az orvosok, mára azonban bizakodóbb lett a hangulat, a hírek szerint 6 hónap is elég lehet a felépüléséhez.

"Gyakran beszélek az orvosokkal, de még nem tudnak pontos dátumot mondani. Napról napra haladok előre. Jó úton vagyunk, de nem szeretnénk semmilyen felesleges kockázatot bevállalni. Tökéletes állapotban kell visszatérnem, különben semmi értelme az egésznek."

"Nagyon hiányzik az éles meccsek hangulata. Szerencsére a térdem nem duzzadt meg és nem is estem vissza a felépülés során. Az első álmom az volt, hogy ott lehessek a szezon kezdetekor, de szeptember közepén lesz egy bizonyos meccs a San Siroban... Nem szeretném becsapni magam, de azt hiszem, hogy ott tudok majd lenni." - zárta mondandóját Milito, aki ezzel visszatérése tervezett dátumát is kijelölte. 

Az érintett mérkőzés nem más mint a Derby d'Italia, szeptember 15-én a Juventus lesz az Inter vendége.

forrás: azzurri.co.hu