Recent comments

Friss Hírek

Szuperkupa: Tévez vs Klose

A mai esti Juventus-Lazio olasz Szuperkupa mérkőzésen várhatóan Mirko Vucinic lesz Carlos Tévez éktársa, míg a másik oldalon Hernanes szolgálhatja ki Miroslav Klosét.


A hagyományos szezonnyitó Olasz Szuperkupa mérkőzést ma este 21:00 órakor rendezik a római Stadio Olimpicóban a bajnok Juventus és az olasz kupa győztes Lazio részvételével.

A Bianconerinél Andrea Barzagli kisebb sérülés miatt hiányozhat, míg Fernando Llorente játéka túlterheltség miatt lehet kérdéses, így Antonio Conte 3-5-2-es rendszerében vélhetően Vucinic lesz Tévez ékpárja.

A középpálya tengelyét Andrea Pirlo, Arturo Vidal és Claudio Marchisio alkothatja, miután Paul Pogba az U20-as Világbajnokság után csak nem régiben kezdte meg a felkészülést.

A Lazio csapatánál nincsen nagy változás a tavalyi szezonhoz képest, leginkább az argentin Lucas Biglia emelhető ki az erősítések közül. 

Vladimir Petkovic együttese több taktikai hadrendet is kipróbált az elmúlt felkészülési mérkőzések során, úgyhogy a rómaiak felállása egyelőre elég kiszámíthatatlan.

A válogatott kötelezettségek miatti fáradtság ellenére Hernanes biztosan a kezdőben kaphat helyet, aki mellett Antonio Candreva és Senad Lulic segítheti Miroslav Klose és a csapat támadásait.

Érdekesség, hogy a német válogatott támadó az eddig hét Juventus elleni találkozóján még egyszer sem tudott gólt szerezni a torinóiak ellen.

Stefano Mauri továbbra is csak a lelátóról figyelheti társait, ugyanis elutasították a féléves eltiltása kapcsán benyújtott fellebbezését, amit jelentési kötelezettség elmulasztása miatt kapott a középpályás.

A két együttes várható felállása:

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Vucinic.

Lazio: Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Biglia, Ledesma; Candreva, Hernanes, Lulic; Klose.

Tv: Digi Sport 1 21ó


forrás: juventusfc.hu