Recent comments

Friss Hírek

Parma: Az NB1-ből igazoltak

A Parma kapcsán ha felmerül a nyári mercato, gyakorlatilag semmin sem kell meglepődni: most éppen azt mondhatja el magáról a Kaposvári Rákóczi közel sem alapembere magáról, hogy Antonio Cassano csapattársa lett.

 
Délután adta hírül mind a magyar, mind pedig az olasz klub hivatalos honlapja, hogy a görög Lazaros Fotias a Parma csapatában folytatja pályafutását. A 22 éves görög védő ingyen kerül Olaszországba. 

Érdekesség, hogy teljesítményével valószínűleg nem nyűgözhette le a Parma vezetőit, hiszen az előző bajnokságban mindössze egyetlen egyszer lépett pályára az első osztályban: a Ferencváros elleni meccsen a 89.percben, csereként állt be. Egyébként 13 meccset játszott az NBII-ben a tavalyi szezon alatt.

A Gazzetta megemlíti, hogy Fotias mellett egy másik görög ugye is lezárulhat a Parmánál: a tavaly érkezett Sotiris Ninis iránt spanyol csapatok érdeklődnek, és valószínűsíthető a távozása - Sotias tehát elképzelhető, hogy a görög egyensúly jelképe lehet a Parmánál, ám kíváncsian várjuk, hogy szóhoz jut-e tétmeccsen új csapatánál a fiatal védő.

forrás: azzurri.co.hu