Recent comments

Friss Hírek

Chievo: Estigarribia hivatalos, Marilungo lehet a következő

Az utolsó augusztusi napok érkeztével a klubok is felpörögnek, egy utolsó kísérletet téve csapatuk megerősítésére az új idény kezdete előtt.  


Ennek jeleként ma már a harmadik hivatalos átigazolásról számolhatunk be: Kevin-Prince Boateng és Alessandro Matri után Marcelo Estigarribia is új csapatban kezdi meg a jövő évet.
 
A paraguayi szélső lehúzott egy évet előbb a Juventusban, majd ugyanennyit a Sampdoriában, de a genovai klub nem tartott igényt a jövőben a szolgálataira, így új klub után kellett néznie. 

A 26 éves játékos mostanra meg is találta új állomáshelyét: a szintén a Serie A-ban vitézkedő Chievo Verona sárga mezét ölti magára, jelentette be hivatalosan a veronai gárda. Sőt, Estigarribia ma már megjelent a Veronello sportközpontban és részt vett a délutáni tréingen újdonsült csapattársaival.

Eközben a Repülök Szamarak aktívan keresnek elérhető csatárt is a piacon, legfőbb kiszemeltjük az Atalanta csatára, Marilungo. A Corriere della Sera írója, Giovanni Sartori szerint egyáltalán nem esélytelen a transzfer, így a 24 éves csatár a Sampdoria, a Lecce és az Atalanta után hamarosan negyedik olasz csapata mezét is magára öntheti.

forrás: azzurri.co.hu