Recent comments

Friss Hírek

Roma: Madridban üzletelnének

Bár már egy csapatra való játékos érkezett az AS Romához, további változások várhatók augusztus végéig a keretükben.



Ahogy arról már olvashattatok, a nemzetközi sajtó szerint Pablo Osvaldo a csatárt kereső Arsenal egyik új kiszemeltje, Miralem Pjanicot és Erik Lamelát pedig a Gareth Bale-t valószínűleg eladó Tottenham vinné. 

A Corriere dello Sport legújabb információi szerint André Villas-Boas Lamelát mindenképp szeretné megszerezni, és akár 35 millió eurót is fizetne érte.

Ebből az összegből biztosan futná a Farkasoknak Nanira, akit szívesen el is adna a Manchester United egy megfelelő ajánlat esetén. Az ő értékét a transfermarkt.de jelenleg 20 millió euróra becsüli.

A Corriere értesülései közül azonban a legérdekesebb, hogy Osvaldót nem csak Londonban, hanem az Atlético Madridnál is szívesen látnák. Úgy tűnik, Diego Simeone Radamel Falcao pótlására nem érzi alkalmasnak egyedül David Villát, a spanyol mellé az olasz-argentin centert is beépítené a csapatába. Helyette pedig Adrián kerülhet Rómába, akár egy egyszerű csereüzlet keretében. 

Igaz, a Transfermarkt Osvaldót azért nagyobb értékűre becsüli, mint a spanyolt.

Kérdéses, hogy a várható késői játékosmozgások hogyan hatnak majd a Roma teljesítményére. Az együttes az eddigi érkezők (De Sanctis, Benatia, Maicon, Strootman, Gervinho plusz a fiatalok) és Rudi García vezetőedző korábbi munkássága alapján versenyben lehetnek a nemzetközi szereplést biztosító helyekért, de természetesen minél később áll össze a végleges keretük, annál nehezebb dolguk lehet. 

Az is igaz persze, hogy az első néhány fordulót papíron még gyakorlásra is használhatják, hiszen két újonc, a Livorno és a Hellas Verona ellen kezdenek. Utánuk viszont már a Parma, majd a Lazio elleni városi derbi következik.

forrás: hatharom.com