Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Balotelli időben felépül, Honda januárban érkezik

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója elmondta, várhatólag időben felépül majd Mario Balotelli a PSV elleni BL mérkőzésre illetve kitért Keisuke Honda átigazolására is.


A Milan számára négy nap múlva kezdetét veszi a 2013/2014-es idény. Az új idény első tétmérkőzését a Bajnokok Ligája-selejtezőjének rájátszásában a PSV ellen játssza.

„Balotelli fizikai állapota? Mario felépül a PSV elleni mérkőzésre. A csapat fizikailag és mentálisan is jól van. A játékosok Németországban és az Egyesült Államokban is jól teljesítettek, úgy tűnik jó formában vagyunk” – mondta Galliani.

„Majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Keisuke Honda? A helyzet nagyon egyszerű. Ő hozott egy döntést, amelyet továbbított a CSZKA Moszkva vezetősége felé. A szerződése hamarosan lejár, így ezt követően ingyen távozhat oda, ahova szeretne. Ha a CSZKA vezetősége el akarja adni Hondát, akkor meg fogjuk szerezni. Ha nem szeretnék Hondát eladni – ami természetesen jogukban áll – akkor januárban fog érkezni ingyen”.


„Soha nem tudhatjuk mi történhet. Ilyen a labdarúgás. Egyáltalán nem vagyok boldog. Olaszország elvesztett egy BL-kvalifikációs helyezést. Nyugodt nyári felkészülésünk lett volna, ha már az előző szezonban automatikusan kvalifikáltuk volna magunkat a csoportkörbe” - fejezte be.

Eközben a Sky Italia szakértője, Gianluca Di Marzio beszámolói szerint a Torino szeretné kölcsönvenni Marco Ameliát és a kapus fizetésének 2/3-át állnák. 

Továbbá a hírek szerint tárgyalások folynak a Cataniával Kingsley Boatengről, valamint a Genoával M’Baye Niangról.

forrás: acmilan.hu