Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Del Piero visszatérhet?

Alessandro Del Piero 2008-ban játszotta utolsó válogatott mérkőzését, most viszont az olasz szövetségi kapitány, Cesare Prandelli nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a korábbi Juventus-játékos részt vegyen a 2014-es brazíliai világbajnokságon.


Az utóbbi 20 év legjobb csatárai között említett Alessandro Del Piero tavaly hagyta ott a Serie A-t az ausztrál Sydney FC csapatáért, és aligha gondolta volna, hogy valaha még magára ölti az olasz válogatott szerelését. Cesare Prandelli azonban egy halvány reménysugarat elejtett a legendának.

Az olasz szövetségi kapitány, a Sky Sports Italiának beszélt arról, hogy a 39 éves játékosnak esélye van arra, hogy bekerüljön a világbajnoki keretbe.

– Márciusban és áprilisban megnézzük majd az olyan tapasztalt játékosok kondícióját, mint Francesco Totti, Antonio Di Natale vagy Alex Del Piero. Jelenleg még nincsenek konkrét terveim, de igyekszem a lehető legerősebb csapatot összeállítani. Olyan minőségi játékosokat szeretnék magammal vinni, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Ilyen játékos Alex is, egy igazi vezér, figyelemmel kísérem a szereplését – fogalmazott.

A Juventus élő legendája ez idáig 91 alkalommal öltötte magára a válogatott szerelést és 27 gólt szerzett Olaszország színeiben.

forrás: csakfoci.hu