Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Astori marad Szardínián,az Arsenal védője az új kiszemelt

Néhány nappal ezelőtt az olasz sajtó már tényként kezelte, hogy Davide Astori a Napoli játékosa lesz, most azonban ennek vége. 


A legkülönösebb, hogy Cellino elnök szerint már a Cagliarival is megvolt a megegyezés, de a Napoli sokáig nem hallatott magáról, és így az egész meghiúsult. 

De ez nem jelenti, hogy a Napoli mercatójának vége: a figyelmük London felé fordult.

„Barátok vagyunk Aurelio De Laurentiisszel, és már megvolt a megegyezés Astori ügyében. Azonban a Napoli néhány napig nem hallatott magáról, figyelmen kívül hagyott minket, és a játékost is. Ekkor Astori megkérdezte, még mindig Cagliari-játékosnak mondhatja-e magát. Én igent mondtam, és biztosítottam, hogy nem adjuk el.”

Nagyon érdekes történet, és az ok még mindig nem tiszta. Egyszer csak meggondolta volna magát a Napoli? Vagy a Cagliarinél jöttek rá, hogy ennyiért mégsem kéne eladni?  Vagy valami félreértés lehetett, és Cellino egyszerűen megsértődött? Talán sosem tudjuk meg, azonban az biztosnak tűnik, hogy Astori marad Szardínián. Ezt egyébként Nicola Salerno, a Cagliari sportigazgatója is megerősítette.


A Radio Kiss Kiss szerint a délieknek meg is van az új célpont, az Arsenal legjobb belső védőjére, Thomas Vermaelenre fáj a foguk. 

A 27 éves belga játékos komoly erősítés lehet, de nem kockázatmentes a dolog: nagyon sérülékeny játékosról van szó, és az is valószínű, hogy az Arsenal nem szívesen válik meg csapatkapitányától (bár arrafelé ennek nagy hagyománya van).

forrás: azzurri.co.hu