Recent comments

Friss Hírek

Napoli: De Laurentiis százmillió eurót követel Higuaín sérülése miatt

A Napoli elnöke beperelné Campania tartományt és Capri városát, amiért nem megfelelően látták el Gonzalo Higuaín sérülését. 


A friss szerzemény egy hajókiránduláson szenvedett arcsérülést.

Mint arról a hatharom.com beszámolt, Gonzalo Higuaín hajókázással töltötte hétfői szabadnapját. A képek szerint a Real Madridtól szerződtetett csatár mégsem a kikötői sziklákon sértette fel arcát, hanem rosszul számította ki a vízbe ugrást. Az állát nyolc, az orrát két öltéssel varrták össze. A délolasz klub elnöke fenyegetőzik, horror összegre perelné a vélt bűnöst.

"Még nem találkoztam Higuaínnal, de meg akarom nézni a vágásait, hogy eldöntsem, beperelem-e Campania tartományt és Capri városát. Akár egy színészről, akár egy labdarúgóról, akár egy hétköznapi emberről van szó, a kórházban kötelesek őt a legjobb tudásuk szerint ellátni. Láttam egy képet a sebről, és hajlok arra, hogy utasítsam az ügyvédemet, 100 millió eurós kártérítést kérjen. Az összeget jótékony célra szánnám" - mondta De Laurentiis.

Az első hírek szerint Higuaín akár több hétig nem léphet pályára. Az égszínkékek 3-0-ra nyertek a Bologna ellen a Serie A nyitó fordulójában, legközelebb a Parma elleni döntetlennel nyitó Chievo lesz Hamsíkék ellenfele.

forrás: hatharom.com