Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri jövője a téma az olasz sajtóban

Nincs könnyű helyzetben Massimo Allegri a Milan élén. Nem elég, hogy a PSV elleni BL-selejtező után senki nem esett hasra a produkált játék miatt, szombaton a 11 év után ismét az olasz első osztályba feljutó Hellas Verona leckéztette meg a milánói alakulatot.

 
Látva a Rossoneri kulcsjátékosainak harmatgyenge, lélektelen játékát, sejthető, elég dolga lesz Allegri mesternek felpörgetni a csapatát a szerdai BL visszavágóra, mert csak az lenne az igazán nagy blama, ha a némely poszton tizenéves labdarúgókat felvonultató PSV elütné a Milant az idei BL csoportkörtől, és ezzel együtt súlyos eurómilliós bevételektől.

Pedig a pénzre nagy szüksége lenne a klubnak, miután Silvio Berlusconi immáron második nyara elzárta a pénzcsapokat, Gallianinak pedig maradt a „szegény ember vízzel főz” effektus, miközben a csapattal szemben állított elvárások sem a vezetőség, sem pedig a szurkolók körében egy cseppet sem csökkentek.

Az olasz sajtó már azt találgatja, mi lenne Allegrivel, ha ne adj Isten alul maradna a gárda a PSV-vel szembeni párharcban. Máris jöhetne Berlusconi korábbi jelöltje, Clarence Seedorf?!

Pedig véleményünk szerint a fejétől bűzlik a hal, nem csak kizárólag Allegri a felelős a kialakult helyzetért, sőt, mindenesetre egy biztos, az átigazolási piac zárásáig a Rossonerire még bőven ráférne pár erősítés. A védelemben szóba jött Sakho és Astori neve, a középpályán Kuckát és Hondát, míg a csatársorba Matrit emlegetik, persze Galliani két szép szeméért senki nem fogja elengedni egyik említett játékost se.

Szerdán eldől, hogy Allegri és a Milan egy kis levegőhöz jutnak, vagy a tavalyihoz hasonlóan nagy blamával indul a piros-feketék szezonja.

forrás: azzurri.co.hu