Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: A Juve még mindig az elsőszámú esélyes

Az Azzurri szövetségi kapitánya szerint ismét a Bianconeri fogja megnyerni a Serie A-t, de úgy véli, hogy a Napoli és a Fiorentina az új igazolásoknak köszönhetően méltó kihívója lesz a bajnokcsapatnak.


Cesare Prandelli szerint a Juventus az első számú esélyes a Scudetto megnyerésére, és ismét egy sikeres szezont jósol Antonio Conte csapatának. 

Az olasz bajnoki címvédő a Sampdoria ellen kezdi meg címvédő hadjáratát, és egyértelmű esélyesei, hogy sorozatban harmadszor is Olaszország bajnokai legyenek.

Az elmúlt szezonban a Napoli előtt 9 pont előnnyel végzett a tabella élén az Öreg Hölgy, és a bajnokság vége óta olyan játékosok érkeztek a már eddig is lenyűgöző keretbe, mint Carlos Tévez, Fernando Llorente és Angelo Ogbonna.

A Bianconeri mindössze 5 mérkőzést veszített el az elmúlt két szezonban, és az olasz szövetségi kapitány, Prandelli újabb torinói dominanciára számít.

“Ami a bajnokságot illeti, a Juventus még mindig az elsőszámú esélyes. Azután, amit Conte tett a csapattal az elmúlt két év során, illetve a keret további megerősítése után nagyon nehéz lesz őket letaszítani a Serie A trónjáról.”

De miután további sikereket jósolt a Juventusnak, Prandelli elmondta, hogy mind a Napolitól, mind a korábbi klubjától, a Fiorentinától egy jó szezonra számít, miután szépen megerősödtek az idei Mercato során.

“A Napoli és a Fiorentina igazolásai álmodozásra készteti a szurkolókat. A lehető legjobban kihasználták az átigazolási piac nyújtotta lehetőségeket.”

forrás: Juventusfc.hu