Recent comments

Friss Hírek

Lazio: 14 milliós ajánlattal érkezett meg Lotito a Galatához

Miközben a játékosokat és az edzőket már csak az előttünk álló első forduló érdekli, addig a klubvezetők még lázasan igyekeznek megerősíteni csapataik keretét.


Nem marad ki a sorból a Lazio sem, akik idén nyáron magasan jegyzett klasszisok helyett inkább a fiatal tehetségekre koncentráltak, most viszont könnyedén nagyot robbanthatnak, hiszen közel állnak Európa egyik legjobb csatárának a megszerzéséhez. 

Török lapértesülések szerint Claudio Lotito, a Lazio elnöke ma megérkezett Isztambulba, ahol a Galatasaray elnöke, Unal Aysal fogadta őt, ugyanis a Lazio által elküldött legutóbbi ajánlatot megfelelőnek találta, így hajlandó megválni gólzsákjától, Burak Yilmaztól. A Sasok a hírek szerint 14 milliós ajánlattal győzhették meg róla, hogy valóban mindenkinek így a legjobb.

Törökországban szinte senkinek nincs már kétsége afelől, hogy a Lazio mindent megtesz Yilmaz megszerzéséért. Az Adamspor.com nevű oldal honlapján számolt be róla, hogy Lotito és Aysal urak ma végleges találkozón vesznek részt Isztambulban, a Conrad Hotelben, amely megbeszélés eredményeként hamarosan halványkék mezzel a kezében láthatjuk majd pótolni a nagyszerű gól/meccs mutatókkal rendelkező csatárt. Ráadásul az elmúlt hetekben többször is hallhattunk róla, hogy Yilmaz el akarja hagyni Törökországot, így klubjának sem érné meg ott tartani. A játékos ügynöke, Ali Egesel tegnap azt nyilatkozta, hogy a Lazio az egyetlen, amely megfelelő lépéseket tett ügyfele megszerzéséért.

"Biztosan találkozni fogunk a Galatasaray-jal, hogy jobban megértsük a helyzetet. Annyit mondhatok, hogy a Szuperkupa után YIlmaz nagyon csalódott volt, hogy nem lehetett részese a csapatnak. A Lazio érdekli őt. Nagyon elkötelezett, így ez semmiféle problémát nem jelent majd, ezt garantálom." - nyilatkozta az ügynök a lazionews24-nek. 

Az említett Török Szuperkupa döntőjében a Galata egy hosszabbításban lőtt Drogba-góllal verte 1-0-ra a Fenerbahcét. Yilmaz a padon nézte végig a 120 perces finálét.

Érdeklődve és bizakodva várjuk a fejleményeket, Yilmaz személyében egy újabb klasszissal erősödhetne a Serie A...

forrás: azzurri.co.hu