Recent comments

Friss Hírek

Petkovic: A 100%-nál több kell

A ma esti Szuperkupa a Lazio és a Juventus számára is fontos, annyira biztosan, hogy mindet megtegyenek a győzelemért. Petkovic szerint csapatának van keresnivalója, és tudnak problémát okozni a Juventusnak, bár azt elismeri, hogy ellenfelük az erősebb.


„Minden értelemben fejlődtünk, és ezt a pályán meg is mutatjuk. Fejben a topon kell lennünk, csakúgy, mint a döntőben a múlt szezonban. Ez alapvető fontosságú egy ilyen erős Juventus ellen.”

„Kíváncsi vagyok, milyen szinten leszünk , ugyanis egy folyamatos fejlődésnek lennie kell. Mi fejlődünk, stabilabbak vagyunk védekezésben, a kapu előtt pedig nagyon pontosnak kell lennünk, nem lesz sok helyzetünk a Juve ellen.” – vélekedett Petkovic.

„A Bianconeri erősebb, mint tavaly. Nem adtak el senkit, de remek játékosokat hoztak. Most rajtuk múlik, hogy ezt a pályán is megmutassák. Mi csapatként vagyunk erősek, ami a játékosokat egyenként még erősebbé teszi.”

„Ha a Juventus és mi is 100%-on játszunk, akkor nyilvánvaló hogy nekünk több problémánk lesz, de meggyőződésem, ,hogy mi is tudunk gondot okozni a Bianconerinek. A legjobbunkat kell adnunk, 100%-nál többet. Mindent megteszünk, hogy megnyerjük a meccset.” – zárta a mester.

forrás: azzurri.co.hu