Recent comments

Friss Hírek

Milan: Új nevek Galliani listáján

Mivel a CSKA középpályása, Keisuke Honda egyre inkább úgy néz ki, hogy nem lesz a Milan játékosa, a Rossoneri új erősítések után néz, nem is kis nevekkel a kalapban. 


Ugyan az biztos, hogy januárban Honda ingyen érkezik, de a CSKA vezetőit nem tudták meggyőzni egy hamarabbi átigazolás terén a Milannak viszont szüksége van még egy középpályásra.

Amerikai értesülések szerint a B-terv az LA Galaxy sztárja, Donovan. A szélső most térhetne vissza Európába, miután megjárta a Leverkusent, a Bayern Munchent és az Evertont is. A két klub jó viszont ápol, hiszen annak idején David Beckham is többször játszott a téli időszakban a Milannál, amikor az amerikai liga épp szünetelt. Más kérdés, hogy mennyire illene bele Donovan a Milanban: szélső a posztja, így talán Balotelli jobb oldalára szánhatják a 4-3-3-ban, Boateng helyére.

A másik jelölt az Ajax fiatal tehetsége, akit fél Európa szeretne a csapatában tudni, Eriksen. 


A holland Die Telegraaf szerint a Milan egy 10 millió eurós ajánlatot tett le az amszterdami csapat asztalára, ezzel megszerezve a 21 éves védekező középpályást olyan csapatok orra elől, mint a Liverpool, vagy az Arsenal. 

De ez az üzlet csak akkor jöhet létre, ha a Milan kvalifikálja magát a BL-csoportkörbe az 1-1-es PSV elleni odavágó után. Így augusztus 28-ig biztosan nem derül ki, hogy érkezik-e komoly erősítés Milánó piros-fekete oldalára, és ha igen, ki. 

A De Jong-Montolivo-Eriksen hármas viszont semmiképp sem hangzik rosszul, főleg, ha a padon is olyan cserék lesznek, mint Muntari. Eriksen ráadásul tökéletesen beleillene a Milan fiatalítási poitikájába, kíváncsian várjuk, mi sül ki az egészből...

forrás: azzurri.co.hu