Recent comments

Friss Hírek

Rolando: Örülök, hogy nerazzurro lehetek

Tegnapi hírünkhöz kanyarodunk vissza, amit ugyanis cirka 24 órával ezelőtt még csak majdnem biztoskén közöltünk, az mostanra egészen az lett: a Porto védője, Rolando megérkezett Olaszországba, hogy egy éves kölcsönszerződés keretén belül magára öltse az Inter mezét. 


A játékos néhány szóban már nyilatkozott is a sajtónak. 

A 28. születésnapját augusztus végén ünneplő portugál védő elmúlt fél évét a Napoli játékosaként töltötte, ám ott mindössze 7 meccsen lépett pályára. 

Kölcsönzése lejártával visszatért a Portohoz, de nem sokáig maradt ott, ma délután landolt ugyanis ügynökével együtt a milánói Malpensa repülőtéren.

Onnan az Inter orvosi központjába szállították, ahol még ma átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd a hivatalos bemutatásra is sor kerülhet.

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, de egyelőre nem tudok többet mondani, majd később beszélünk." - nyilatkozott tömören a reptéren  elé tóduló újságíróknak.

Rolando így újfent Walter Mazzarrival dolgozhat együtt, aki előző fél évében is edzette őt, és bár összesen mindössze 424 percet töltött pályán a déliek mezében, a tréner a jelek szerint elégedett volt vele. 

Mint tegnap is megírtuk: Mazzarri elsősorban azért szemelte ki újfent a védőt, mert Chivunak a teljesítményével, Samuelnek pedig az egészségi állapotával nincs maradéktalanul megelégedve, így mindenképpen szeretett volna még egy belső védőt Campagnaro, Ranocchia és Juan mellé. 

A transzfer ugyanakkor minden bizonnyal bezárja a kaput az Interrel korábban sokszor összehozott Dragovic előtt, a Basel tehetsége minden bizonnyal nem lesz nerazzurro ezen a nyáron.

forrás: azzurri.co.hu