Recent comments

Friss Hírek

Preziosi: Niang alkalmas erősítés lenne

A Genoa elnöke, Enrico Preziosi nyilatkozatot tett, miszerint a Milan 18 éves francia támadója, M'Baye Niang lenne a genovai csapatnak a megfelelő erősítés a mercato zárásaként.

 
A két csapat amúgy is előszeretettel üzletel játékosokkal, Niang költözése során például állítólag Andreas Granqvist játékjoga legalább egy mértékben a Milanhoz kerülhetne. 

Preziosi így nyilatkozott a tehetséges csatárról: "Mindenképpen érkezik egy támadó, és Niang alkalmas erősítés lenne, akkor is, ha egy-két játékosunkat értékesítenünk kell az üzlethez. Beszélnem kell a dologról Liverani edzővel, hogy megértsem, milyen típusú játékos kell a csapatába. Mint Mattia Perinnél, aki nagyon jól teljesít és semmi szükségünk új kapust igazolni."

Niang eddig egyetlen gólnál tart a Milanban, azt is a Reggina elleni 3-0-ás kupamérkőzésen szerezte: ez elég sovány egy olyan tehetségtől, aki jobb akar lenni, mint Messi. A Rossoneri háza táján sokan ellenzik Niang játszatását, a statisztikák pedig őket igazolják: így nem biztos, hogy rossz döntés lenne őt elengedni, főleg, hogy akkor talán Ljajic-ért komolyabb ajánlatot tehet Galliani.

forrás: azzurri.co.hu