Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Fiorentina elutasította a Ljajics-ajánlatot

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina elutasította a Milan 7 millió euró körüli ajánlatát Adem Ljajicsért.


„Amennyire én tudom, az ajánlat nem éri el a játékos értékét – mondta Andrea Della Valle, a Fiorentina tulajdonosa a mértékadó transfermarkt.de által 12 millió eurós árra taksált Ljajiccsal kapcsolatban. – Beszéltem a játékossal reggel, nyugodtnak tűnt, és kifejezte, hogy az a vágya, hogy Firenzében maradjon. A jövő héten találkozunk az ügynökével.”

A játékos jövője az után vált kérdésessé a toszkán csapatnál, hogy már csak egy év van hátra jelenlegi szerződéséből, így a jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

„Remélem, hogy marad nálunk – tette hozzá a „violák” főnöke. – Ő a jövő bajnoka, aki sokat adhat a Fiorentinának. Tisztában vagyunk a képességeivel, de bizonyos értékeléseket meg kell még hoznunk, mielőtt a fizetésről beszélünk, reméljük, megérti majd az ajánlatunkat.”

„Ha nem fogadja el az új szerződést, eladjuk, nem lesz újabb Riccardo Montolivo-eset – utalt a Milan játékosára, aki ingyen került a piros-feketékhez. – Eléggé optimista vagyok ugyanakkor.”

Az értesülések szerint Ljajics ügynöke szeretné, ha a 21 éves támadó középpályás jelenlegi 750 ezer eurós éves fizetését két millióra emelnék.


forrás: NSO