Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Yilmaz, Samuel Eto'o - néhány komoly név még van a tarsolyban

Hálás téma idén nyáron a Napoli az olasz sportsajtó számára, futószalagon szállíthatják az újabbnál újabb kiszemeltek névsorát, hetekre megtöltve a Ferragosto környékén hagyományosan pangó újságok címlapjait.


Jackson Martinez tortúrája után most újra a déliek jövőbeli csatársorán pörög fél Itália, pillanatnyilag két klasszisra fókuszálva.

Az első opció a lapok riportjai alapján a Galata csillaga Yilmaz, aki valóságos klasszissá nőtte ki magát a tavalyi idény során. BL-ben szerzett számtalan gólja egyben Benitez elismerését is kivívta, aki egy 15-20 millió körüli összeget sem sajnálna állítólag a török támadóért. Ylmazt korábban a Fiorentinával is szóba hozták, ám a violák végül Mario Gomezzel erősítették meg támadósorukat.

A b-terv nem más, mint az Interrel 2010-ben mennybe menő Samuel Eto'o, kinek jelenlegi klubja háza táján igazi káosz tombol. Az Anzhi tulajdonosa a sajtó hírei szerint alaposan besokallt játékosai vergődésétől és radikális kiárusításra készül, mely során a kameruni is könnyen távozhat Mahacskalából. A Napoli pedig örömmel kapna az alkalmon és tenne meg mindent Eto'o megszerzésért, mely kétségkívül hathatós megoldást jelenthetne az Azzurri trénerének problémáira.

forrás: azzurri.co.hu