Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Nincs új fejlemény Honda és Ljajic ügyében

Az olasz sajtót kiemelten foglalkoztatja Keisuke Honda és Adem Ljajic helyzete, de Adriano Galliani szerint egyik ügyben sincs új fejlemény.  


Az AC Milan alelnöke nemrég találkozott Florentino Perezzel, ami egy rövid időre ismét felélesztette a Kaka-sztorit, de a találkozó nem volt több egy baráti összejövetelnél.
 
“Együtt vacsoráztam Florentino Perezzel, mert nagyon jó barátok vagyunk, de a labdarúgásról nem beszéltünk.” – nyilatkozta Galliani a Milan Channelnek. “Carlo Ancelotti szintén velünk volt tegnap este, szóval ez tényleg csak egy baráti beszélgetés volt.”

Az újságírók természetesen nem mulasztottak el rákérdezni a Milan két fő átigazolási célpontjára sem, de nem meglepő módon Galliani a szokásos kitérő válaszokat adta.

“Jelenleg nincs esély Honda leigazolására, mivel a CSZKA elnöke vakáción van. Nem tervezem, hogy ezen a hétvégén találkozni fogok a Della Valle családdal. Allegri kap-e ajándékot? Majd meglátjuk…”

Ennek ellenére a Tuttosport tegnap arról számolt be, hogy a Milan sikeresen megegyezett a moszkvai klubbal Honda ügyében, de ezt egyetlen más forrás sem erősítette meg, míg a milannews.it szerda reggeli híre szerint a Fiorentina új ajánlata 2018-ig kötné Firenzébe Ljajicsot, a kivásárlási ára pedig 12 millió euró lenne, ami csak a külföldi klubokra lenne érvényes. Röviden, ha Ljajic elfogadja az ajánlatot, akkor a Milannál hosszú időre le kell mondaniuk a szerb támadóról.

forrás: acmilan.hu