Recent comments

Friss Hírek

Milan: Megegyeztek Ljajiccsal

A jelentések szerint a Milan vezetősége megegyezett Adem Ljajiccsal a személyes feltételekben, aki 5 évre írna alá és szezononként több mint 2 millió eurót keresne. 


Eközben a Milan és a Genoa M’Baye Niang játékjogának feléről tárgyal.

Nem kérdés, hogy a Milan a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Fiorentina támadó-középpályását, Adem Ljajicsot, akinek szerződése jövő nyáron jár le. 

A játékos már többször hangoztatta, hogy nem kíván hosszabbítani és távozni szeretne. Így ha a Fiorentina mindenképp pénzt akar látni a játékosért, akkor még idén nyáron értékesíteniük kell.

Andrea Della Valle, a Fiorentina képviseletében elmondta, nem fog újra előfordulni Montolivo esete, aki szintén nem hosszabbított, és egy évet követően ingyen igazolt a Milanhoz.

“Az ajánlatok, amelyeket eddig kaptunk, jóval a játékos értéke alatt voltak. Beszéltem Ademmel, nyugodtnak tűnt. Remélem maradni fog. A jövőben nagyon sokat segíthet a csapatnak. Ha nem fogadja el a szerződéshosszabbítást, akkor eladjuk. A Montolivo esete nem fog újra előfordulni. Jövőhéten újra találkozunk” – mondta Della Valle.

A Sky Sport 24 szerint ha Ljajic mégsem hosszabbít a Fiorentinával, akkor a Milan már “bebiztosította” magát és megegyezett a játékossal.

A megállapodás értelmében Ljajic 5 évre írna alá és több mint 2 millió eurót tenne zsebre évente. Ez a fizetés jóval meghaladja azt, amit a Fiorentina kínálna a játékosnak az új szerződéssel. Ljajic jelenleg 750 ezer eurót keres.

A hírek szerint a Milan 8 millió eurós (plusz bónuszok) ajánlatot tett Ljajicsért, ám a Fiorentina 12 millió eurót szeretne kapni a játékosért. A tárgyalások a jövő héten folytatódnak.

Eközben a Milan és a Genoa tárgyal M’Baye Niangról. Ha Ljajic valóban érkezik, akkor Niang távozhat. A Sky szerint a Genoa Niang játékjogának felét szeretné megszerezni és Juraj Kuckát is belevonnák az üzletbe. 

Továbbá a Genoa elnöke, Enrico Preziosi a napokban elárulta, mindenképp igazolnának egy támadót és Niang lenne a megfelelő személy: “Mindenképpen érkezik egy támadó, és Niang megfelelő erősítés lenne a csapat számára”

forrás: acmilan.hu