Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Genoa is vinné Niangot

Egy éve hatalmas reményekkel érkezett a francia Caen csapatától a Milanhoz M’Baye Niang, ám a még mindig csak 18 éves tini eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. 


Olyannyira nem, hogy mindeddig csupán az Olasz Kupában volt eredményes, 20 bajnokiján udvariasan érintetlenül hagyta a hálókat. Ennek ellenére a Rossoneri sokat vár tőle, a futballvilág pedig nagy jövőt jósol neki.
 
A fiatal támadónak gólszegénysége ellenére is akadnak kérői, közéjük tartozik most már a Genoa is. A nagy múltú klub két éven át csak a kiesés ellen küzdött, ezt szeretnék jövőre elkerülni – ennek érdekében pedig szívesen látnák a csapatban Niangot. Ezt a klub sportigazgatója, Daniele Delli Carri is megerősítette.

“Az elmúlt hónapban figyelemmel követtük Niang helyzetét. Ha a Milan esetleg úgy döntene, hogy elengedi őt kölcsönbe, mi azonnal érdeklődést mutatnánk iránta.” – nyilatkozta a sportigazgató a Gazzettának, aki azt is elmondta: Rocchi megszerzése nem szerepel a terveik között.

Niangnak valóban jó opció lehet a kölcsönszerződés, hiszen El Shaarawy, Balotelli, Pazzini, Robinho és most már az ifjú Petagna mellett rendkívül nehéz lenne állandó játéklehetőséget kiharcolnia Milánóban, ám egy jó genovai idénnyel nagyot lendíthetne saját helyzetén. 

Korábban egyébként arról is szó volt, hogy a Genoa városi riválisa, a Samp szerezheti meg őt, mivel a Milan vele váltaná ki Andrea Poli játékjogának másik felét, illetve a Newcastle United is bejelentkezett érte.