Recent comments

Friss Hírek

Az Everton tizenegyesekkel verte a Juvét

Az Everton tizenegyesekkel legyőzte a Carlos Tévez, Fernando Llorente csatárkettőssel felálló Juventust a nyolccsapatos nemzetközi felkészülési torna első fordulójában. 


A Juventus a Carlos Tévez, Fernando Llorente támadókettőssel állt fel San Franciscóban, de az első félidőben az Everton játszott veszélyesebben. A liverpooliak fölénye a 61. percben érett góllá Kevin Mirallas révén. 

A Juventus ezután megpróbált gyorsítani, Llorente ki is hagyott egy nagy helyzetet, mígnem a 80. percben egyenlített az olasz bajnok: Kwadwo Asamoah 16-os vonaláról eleresztett lövésével nem tudott mit kezdeni Tim Howard.

A hajrában (a kisebb sérülést szenvedő Tévez lecserélése után) Ross Barkley lövését bravúrral hárította Marco Storari, így jöhettek a tizenegyesek, hogy eldöntsék, ki találkozik a torna következő körében a Real Madrid–Los Angeles Galaxy találkozó győztesével magyar idő szerint vasárnap hajnalban. 

A Juve a Tim-kupán már két tizenegyespárbajon átesett, jöhetett az előszezon során a harmadik. 

Az ötös sorozat utolsó rúgójaként (Matri, Asamoah, Vucsinics és Vidal jó kísérlete után) Andrea Pirlo eldönthette volna a találkozót, de hibázott. A hetedik körben Federico Peluso lövését védte Howard, Séamus Coleman nem hibázott, nyert az Everton.

Guiness International Championship
San Francisco: Juventus (olasz)–Everton (angol) 1–1 – tizenegyesekkel 5–6


forrás: NSO