Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pogba 2018-ig hosszabbít

A Juventus megállapodásra jutott Paul Pogbával, s ennek értelmében az ifjú francia középpályás az elkövetkező hetek során új, 2018 nyaráig szóló szerződést ír majd alá a torinói klubbal.


Pogba jelenlegi szerződése 2016 júniusáig él, azonban a Juventus mindenképpen szerette volna hosszabb távon is magához kötni a játékost, aki a tavalyi szezon legnagyobb felfedezettje volt, s aki iránt többek között a Real Madrid is élénkülő érdeklődést mutatott.

A következő szezonra készülődő Juventus keretéhez a napokban csatlakozó játékos legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy a zebramezes klub egykori francia legendáinak, köztük Zidane, Thuram és Deschamps, példája lebeg a szeme előtt, s hozzájuk hasonlóan, ő is szeretné beírni magát az Öreg Hölgy történelemkönyvébe.

A Manchester United egykori játékosa tavaly ingyen érkezett Torinóba, s hamar megszerettette magát a Juventus szurkolótáborával, hiszen rendre kiváló teljesítményt nyújtott, s komoly szerepet vállalt a bajnoki cím elhódításában.

A szezon során Pogba 27 bajnoki találkozón kapott lehetőséget, s ezeken öt találatig jutott.

A francia középpályás időközben hazája válogatottjában is bemutatkozott, továbbá az U20-as világbajnoki címet is bezsebelte, s a versenysorozat legjobb játékosának is megválasztották.

forrás: juventuz.blog.hu