Recent comments

Friss Hírek

Handanovic: Az Internek már nincs 11 vagy még több topjátékosa

Samir Handanovic, az Inter kapusa szerint csapata már nem olyan erős, mint néhány éve, ez a Real Madrid elleni vereséggel részben be is bizonyosodott.

"Nem gondolhatjuk magunkról, hogy olyan szuperhatalom vagyunk, mint néhány éve. Nem hitegethetjük magunkat. Egyszerűen ez a helyzet. Az Internek már nincs 11 vagy még több topjátékosa, mint Roberto Mancini vagy José Mourinho idejében" - kritizálta kissé meglepő módon saját csapatát Handanovic.

Persze van igazság a mondataiban, hiszen az előző idényben csak kilencedik helyen végeztek a kék-feketék, akik komoly erősítéseket nem tudhatnak maguk mögött, az edző Walter Mazzarri tűnik a legnagyobb igazolásuknak, hiszen a csapatba inkább tehetségeket, mint kész játékosokat tudtak csak szerződtetni.

Az a Real Madrid elleni felkészülési meccsen kitűnt, hogy a két együttes jelenleg nincs egy szinten, bár az is igaz, hogy a Királyi Gárda több komoly edzőmérkőzésen van túl, mint az Inter. Ráadásul a spanyol bajnokság már a jövő héten, az olasz pedig csak két hét múlva kezdődik.

forrás: hatharom.com