Recent comments

Friss Hírek

Eto'o a Napoli mezéről álmodozik

Szívesen térne vissza Olaszországba és folytatná pályafutását a Napoliban Samuel Eto'o. 


Az Anzsi Mahacskala támadójának menedzsere ugyanakkor hozzátette, egyelőre nem aktuális a kameruni játékos klubváltása, mert Nápolyból senki sem kereste.

A Serie A legutóbbi kiírását ezüstérmesként záró világoskékek a nyáron 63 millió euró ellenében megváltak Edinson Cavanitól, aki a Paris Saint-Germainhez igazolt, megszerezték viszont Gonzalo Higuaínt és José Callejónt a Real Madridtól. 

Rafael Benítez vezetőedző elismerte, hogy szükséges lenne még egy támadóra, és mivel az Anzsi kapcsán mostanában szűkülő költségvetésről lehet hallani, éppenséggel kapóra is jöhetne az üzlet az oroszoknak.

Eto'o menedzsere szerint az afrikai támadónak sem lenne ellenére, ha visszatérhetne Itáliába. "Egy álom beteljesülése lenne számára, ha egy olyan ragyogó klub mezét viselhetné, mint a Napoli" - udvarolt Claudio Vigorelli. "Egyelőre azonban nem kerestek minket Nápolyból."

Eto'o 2011 óta erősíti a dagesztániakat, az azt megelőző két esztendőben az Internazionale játékosaként 67 Serie A-meccsen szerepelt. A kameruni futballista fekete-kékekkel bajnokságot, Olasz Kupát, Olasz Szuperkupát, Bajnokok Ligáját és Klubvilágbajnokságot nyert, vagyis minden frontot sikert sikerre halmozott.

forrás: hatharom.com