Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Elfogadhatatlan a Milan ajánlata

A Serie A-ban szereplő Fiorentina a klub hivatalos honlapján reagált az AC Milan szerb játékosukért, Adem Ljajicsért pár nappal ezelőtt tett hétmillió eurós ajánlatára.


A firenzei klub, amelynek alelnöke, Paolo Panerai a héten a Twitteren kritizálta Adriano Galliani szabályokat „megerőszakoló” tárgyalási módszereit, egy hivatalosan kiadott közleményben „elfogadhatatlannak, későinek és rosszul időzítettnek” titulálta a milánói klub csatárért tett szerződtetési kísérletét. 

A Milannak a hírek szerint a 21 éves csatárral már sikerült megegyeznie, de a Fiorentinának ajánlott hétmillió euró a jelek szerint még alulról sem súrolta az elvárásokat.

Miközben a klubvezetők licitálgatnak és üzengetnek,  a „viola" olasz válogatott középpályása, Alberto Aquilani bízik benne, hogy szerb csapattársa a következő szezont is Firenzében tölti, de aggodalommal tölti el, hogy egyelőre nem sikerült meghosszabbítania a klubbal 2014 nyarán lejáró szerződését. 

„Adem karrierje fontos állomásához érkezett, remélem velünk marad, és tovább folytatja remeklését a pályán. Jó pár ajánlat érkezett érte, de úgy érzem, ő is hajlik a közös folytatásra. Azonban, ha a klub nem tudja teljesíteni az igényeit, könnyen lehet, hogy a következő szezonban már ellenfélként találkozunk” – nyilatkozta a nyári Konföderációs Kupán bronzérmet nyert labdarúgó.

A 21 éves Ljajics 2010 januárjában érkezett a Fiorentinához a belgrádi Partizantól, a 2012–2013-as szezonban 28 bajnoki mérkőzésen 11 alkalommal volt eredményes, az azóta a Manchester Cityhez igazoló Stevan Jovetic mellett csapata húzóembere volt.

forrás: NSO