Recent comments

Friss Hírek

Chiellini: Nehéz lesz a bajnoki triplázás

A Juventus védelmének oszlopa, Giorgio Chiellini úgy véli, hogy a csapatnak minden eddiginél keményebb munkára, s jobb teljesítményre lesz szüksége, ha meg szeretné őrizni bajnoki címét.


"A történelem azt mutatja, hogy zsinórban három Scudettót nyerni rendkívül nehéz. Mindenünk adott ahhoz, hogy sikerrel járjunk, de nem lesz sétagalopp. Végül is tavaly sem könnyed meneteléssel nyertük el a címet, hiszen januárban minimális előnyünk volt csak a bajnoki tabellán."
 
"Azután szerencsére magasabb tempóra kapcsoltunk mint a többiek, amikor már azt gondolták rólunk, hogy megfizetjük a Bajnokok Ligája szereplés árát."

Chiellini szerint azzal, hogy Rafael Benitez, illetve Walter Mazzari foglalta el a Napoli és az Inter kispadját, továbbá a Milan és a Fiorentina is erősödött, a Juventusnak legalább négy csapattal kell majd versenyt futnia a bajnoki elsőségért.

"A Napolinál hatalmas változások történtek, új edző érkezett, s más stílusban játszanak majd. Az olyan csapatok, mint a Milan, az Inter vagy a Fiorentina egy kicsivel a többiek előtt járnak. Úgy tekintem ezeket a csapatokat, mint a leginkább valószínűsíthető riválisaink a Scudettóért folytatott versenyfutás során."

A Juventus kerete egy szabad délutánt kapott a fárasztó munka közben, amely során lehetőségük nyílott megismerkedni San Franciso nevezetességeivel is.

"Ez nagyon kellett. Jó munkát végzünk, de rengeteget dolgozunk. A lehetőség, hogy megnézhettük a várost, ahol már napok óta tartózkodunk, segít abban, hogy a csapat összerázódjon, s arra ösztönöz bennünket, hogy még jobb edzőmunkát végezzünk."

forrás: juventuz.blog.hu