Recent comments

Friss Hírek

Milan: Újra téma Axel Witsel leigazolása


A legújabb hírek szerint a Milannál újra napirenden van Axel Vitsel leigazolása, és már az ajánlat előkészítésén dolgoznak.


A piros-feketék vezetőedzője, Massimiliano Allegri mindenképp szeretne még egy minőségi igazolást a középpályára, és míg úgy tűnik, hogy a Milan vezetői az Aquilani-Rigoni kettősből az olcsóbb játékost igazolnák le, egyes olasz források tudni vélik, hogy más nevek is a Milan látókörébe kerültek.

Számos olasz portál – köztük a Milannews.it is – arról számolt be, hogy az egyik ilyen név Axel Witsel, a Benfica 23 esztendős középpályása, akivel kapcsolatban már többször felmerült, hogy mindössze egy év után elhagyhatja a portugál klubot.

 A játékost ugyan még 2016-ig köti szerződés a Benfica csapatához, de ennek ellenére mégsem elképzelhetetlen a klubváltás.

 A pletykák szerint Adriano Galliani már le is csapott a lehetőségre, és felhívta a Benfica sportigazgatóját, Manuel Rui Costát, hogy a játékos leigazolásáról érdeklődjön.

Witsel kivásárlási ára 35 millió euró, amit a Milan tar fejű vezetője természetesen nem szeretne kifizetni, de kész komoly tárgyalásokat kezdeni a Benfica vezetőivel.

 A Milan valószínűleg egy játékos bevonásával csökkentené az árat, és első ajánlata 13 millió euró, valamint Taye Taiwo, aki az elmúlt fél évet kölcsönben a QPR gárdájában töltötte.

A Milan már tavaly nyáron is nagyon közel állt Witsel leigazolásához, de végül letettek a fiatal belga megszerzéséről, aki iránt a Manchester United is érdeklődött.

acmilan.hu