Recent comments

Friss Hírek

Capello: A Cassano-Balotelli duóval kezdenék




Az olasz válogatott a támadói miatt kaphatta eddig a legtöbb kritikát - többek között Fabio Capellotól is. Az egykori angol szövetségi kapitány is elmondta az ő kezdő csatárduóját.
Abban sokakkal egyetért Capello, hogy a Squadra Azzurra-nak a legnagyobb problémája elöl van: kapott ezért bőven Prandelli is, eddig négy Eb-meccsen négy gólt lőttek az olaszok,ami ugyan nem túl sok - de ott vannak az elődöntőben.
"Egy kiváló Olaszországot láttam Anglia ellen,de nem éltünk a lehetőségeinkkel. Hiányzik egy befejező csatárunk" - fogalmazott az olasz szakember,akinek előző munkája éppen az Olaszország által kiejtett Anglia válogatottja volt.
"Cassano egy remek játékos, fantasztikus képeséggekel, Balotelli párjaként Prandelli a legtöbbet hozhatja ki belőle. Így ezzel a duóval kezdenék a németek ellen, papírok ők a legalkalmasabbak.
Ám nem csak a csatárokról ismertette véleményét Capello: szerinte kulcsszerepe van az elődöntőbe jutásban Andrea Pirlonak, akik De Rossival párban a világ legjobb középpályásai között vannak. Fontosnak tartja még Chiellini visszatérését, és akkor bármi megtörténhet...
azzurri.co.hu