Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria: Nincs megállapodás Benitezzel



A Sampdoria megerősítette, hogy nem sikerült megállapodniuk a Liverpool egykori menedzserével Rafa Benitezzel, így nem ő lesz jövőre Laczkő Zsolték edzője.
Az élvonalba visszajutó Sampdoria szerette volna a Bajnokok Ligája győztes edzőt leültetni a kispadjára a következő szezontól és már hetek óta tárgyalnak vele. Azonban végül nem sikerült megegyezniük.
„A Sampdoria és Rafa Benitez legutóbbi londoni megbeszélésén adódtak viták, végül a klub és a spanyol edző kölcsönös sajnálatára úgy döntöttünk, hogy az idő nem alkalmas az együttműködésre.”
Benitez azóta nem irányított egy csapatot sem, hogy a 2010-11-es szezon közepén menesztették az Inter éléről a sorozatos gyenge szereplés miatt. A múltban azonban több komoly sikert is elért, a Valenciával kétszer lett spanyol bajnok és UEFA kupát is nyert, majd a Liverpoolt a Bajnokok Ligája győzelemig vezette.
Miután Benitez kikerült a képből a Sampdoriának új jelölt után kell néznie és lapértesülések szerint a Marseille-el idén gyengén szereplő Didier Deschamps lehet az.
olaszfoci.hu