Recent comments

Friss Hírek

Bonucci: Jobbak vagyunk az angoloknál


A Juventus védője Leonardo Bonucci magabiztosan várja az Anglia elleni Európa bajnoki negyeddöntőt, de tisztában van vele, hogy mindent bele kell adniuk, ha tovább akarnak jutni.

A C csoportból az Azzurrri a spanyolok mögött a második helyen jutott tovább a legjobb nyolc csapat közé, így a D csoportot megnyerő angolokkal csapnak össze vasárnap este.

Azonban Bonnucci szerint ők szebb futballt játszanak, ezért magabiztosan várják a vásárnapi kijevi meccset.

„A tornán mutatott eddigi teljesítményünk alapján jobbak vagyunk mint az angolok.” mondta a Juventus védője.

„Azonban ha jó eredményt szeretnénk elérni, gólokat kell szereznünk. A saját játékunkat kell játszanunk és mindent bele kell adnunk.”

Azonban a mérkőzésre való felkészülés közben szárnyra kapott a pletyka, hogy Mario Balotelli nem érzi magát a csapat részének, de Bonucci szerint ezeknek a híreszteléseknek semmi alapjuk.

„Szerintem Balotelli fontos tagja a csapatunknak. Tegnap például Antonio Di Nataléval viccelődtek. Szerintem Mario egy óriási tehetség, és amikor úgy játszik mint az írek ellen, meccseket képes eldönteni.”

Az olasz válogatott vasárnap este 20:45-től játszik az angolokkal, ahol valószínűleg Bonucci is pályára lép, miután csapattársa Chiellini egy sérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

olaszfoci.hu