Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Az Inter próbálta visszaszerezni Balotellit



Az Inter elnöke Massimo Moratti elismerte, hogy néhány hónapja megpróbálták visszavásárolni Mario Balotellit, azonban a Manchester City nemet mondott.
Balotelli a Nerazzurri  saját nevelésű játékosa és  Roberto Mancini irányítása alatt mutatkozott be az első csapatban, akit 2010 augusztusában követett a Manchester Cityhez. Az angol klub 22 millió eurót fizetett az olasz csatárét.
„Örülök, mert úgy látom Balotelli megtalálta a helyét, és érezheti az olasz szurkolók szeretetét, ahogy azt mindig is szerette volna.” mondta Moratti a La Gazzetta dello Sportnak.
SuperMario a nemzeti csapat hőse lett, miután az Európa bajnoki elődöntőben kétszer is bevette a németek kapuját és szokásától eltérően most ünnepelte a góljait.
„Bizonyára úgy érezhette magát, mint egy hódító. Végül rájön, hogy nem pazarolhatja el a tehetségét. Balotelli egy összetett srác, de mindenekfelett egy óriási tehetség és a 2012-es Európa bajnokságon ezt az egész világ előtt bizonyíthatja.”
Néhány hónapja a sajtó azt állította, hogy az Inter megpróbálja visszaszerezni a csatárt és most erről kérdezték Morattit.
„Nem szégyellem bevallani: igen, megpróbáltuk visszaszerezni. Nagyon örültem volna, ha újra a mi csapatunkhoz tartozhatott volna, de a Manchester City végül nem engedte el.”
A kontinenstornán szintén brillírozó Andrea Pirlo korábban szintén az Inter játékosa volt, de 2001-ben eladták a Milannak pénzért, plusz  Cristian Brocchi és Andres Guglielminpietro játékjogáért.
„Megbántam-e Pirlo eladását? Ha mi sajnáljuk, mit érezhet most a Milan?” mondta Moratti, miután a Rossoneritől a Juventusba igazoló középpályás rögtön bajnokságot nyert.
„Ő egy páratlan képességű játékos, aki a maga 30 évével úgy teljesít, mint egy 16 éves. Egyszerűen lenyűgöző mire képes a pályán. Minden egyes megmozdulásával a csapat érdekeit szolgálja, sosem magáért cselekszik.”
olaszfoci.hu