Recent comments

Friss Hírek

Bojan: Nagyon várom már a közös munkát Zemannal




A Roma fiatal csatára Bojan Krkic elmondta a sajtónak: már alig várja, hogy együtt dolgozhasson a Giallorossi új edzőjével Zdenek Zemannak - és a tavalyinál több játéklehetőségre számít a támadófocit támogató taktikustól..
A 21 éves játékos tavaly nyáron 12 millió euróért érkezett a fővárosi klubhoz a Barcelonától, de a katalánoknak lehetőségük lesz jövő nyáron 13 millió euróért visszaszerezni.
A Roma megakadályozhatja a Barcelonát, hogy visszaszerezze Bojant, ha kifizetnek érte további 28 millió eurót, de sokáig úgy tűnt a Giallorossinak nem kell a spanyol korosztályos Európa bajnok játékos.
Azonban most úgy tűnik Olaszországban marad és elmondta, hogy már nagyon várja a közös munkát a taktikussal, aki tavaly visszajuttatta a Pescarát az élvonalba.
„A tavalyi szezon jó tanulóidő volt.” mondta a spanyol U21-es válogatott játékos a Sky Sport 24-nek.
„Sok dolgot tanultam és a jól sikerült szezon is sokat segített. Nem akarok a következő évvel és a Barcelonába való visszatéréssel foglalkozni. Csak a mostani szezonra koncentrálok, amit a Romával kezdek meg.”
„Zeman? Alig várom, hogy együtt dolgozhassak vele. A szurkolóktól és a csapattársaktól sok jót hallottam róla. Szereti a támadófocit és ez sokat segíthet nekem, nagyon várom már a közös munkát.”
olaszfoci.hu